Termékeink

Mobil alkalmazás- és zeneáruházak

A P92 RDI felel számos magas minőségű mobil szórakoztató alkalmazások Web és Android platformokra történő fejlesztéséért és fenntartásáért. Mobilszolgáltatók, OEM portálok vagy nyíltpiaci alkalmazás áruházak számára nyújtunk többezer felhasználót elérő megoldásokat...

RÉSZLETEK →

InFLOW

Vállalati információfolyam és egyszerűsített eseménynaptár, projektkezelő, piactér és tudásbázis megoldás. Az InFLOW lehetővé teszi, hogy munkatársai szabadon kommunikálhassanak, osszanak meg információkat és ismereteket anélkül, hogy ezek az információk kijutnának publikus közösségi platformokra.

RÉSZLETEK →

Revo•ED

Új generációs elektronikus oktatási és szerzői rendszer. Kifejezetten a gyakoroltatás, önértékelés és tesztelés került a rendszer fókuszába. Vektorgrafikus ábraszerkesztő, tartalomkezelő modul, és tanulási napló is tartozik a rendszerhez.

RÉSZLETEK →

FoundryBox Live

FoundryBox Live termékünk helyszíni képalkotási és adatgyűjtési, valamint közel valósidejű feldolgozási és online közzétételi szolgáltatásokat nyújt. A rendszer számos azonnali márkaismertség-növelési és promóciós lehetőségeket kínál a szponzoroknak és emeli a látogatók, partirésztvevők élményét.

RÉSZLETEK →

Nearshoring Solutions

olyan nagyon költséghatékony megoldásokat ajánlunk szoftverfejlesztést kiterjedten alkalmazó ügyfeleinknek, amivel jelentősen lerövidíthető a fejlesztési ciklus, csökkenthetők a költségek és gyorsabbá válik a továbbfejlesztési ciklus.

RÉSZLETEK →

FieldBack

A FiledBack egy olyan terepi adatgyűjtő rendszer, ami képes a helyszín-adatokat rögzíteni, fel lehet venni képet, videót, szabadon szerkeszthető kérdőíveket, ami eredményei adatbázisba kerülnek, és így minden adat statisztikázható.

RÉSZLETEK →

SOFIA Enterprise Application Platform

A SOFIA egy olyan vállalati alkalmazás-fejlesztési platform, aminek a segítségével nagyon hatékony és robosztus, alacsony költségű rendszerek építhetők.

RÉSZLETEK →

KUTATÁS

Kutatási projektjeink lehetőséget nyújtanak új utak keresésére. Ezek mindenki számára hasznosak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK →

FEJLESZTÉS

Munkatársaink 2000 óta járnak a fejlesztés élvonalában.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK →

INNOVÁCIÓ

Kutatási eredményeinket fejlesztési folyamatainkba integráljuk, így hozzuk létre saját újításainkat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK →